Răsturnare de situație. Directorul care și-a pus subordonata să-i facă pedichiura a depus plângere pentru șantaj

883
Răsturnare de situație. Directorul care și-a pus subordonata să-i facă pedichiura a depus plângere pentru șantaj - fotopedichiura82978300-1539326597.jpg

Articole recomandate

Răsturnare de situație în cazul directorului din Primăria Târgu-Jiu, care a pus o angajată să îi facă pedichiura. Bărbatul a facut plângere penală pentru șantaj și spune că știa că poza urma să fie publicată, scrie romaniatv.net



Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu Târgu Jiu spune că știa de foarte mult timp de acestă fotografie și de șantajul care i se face. "Totul a fost o făcătură. E cineva din Direcție. Toată lumea știe! Nu vreau să mai dau nume".

Nici fotografia nu ar fi apărut întâmplător. Dar și aici există două variante. Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu Târgu Jiu: I-am spus acum două săptămâni, când m-a sunat cineva de la presă și mi-a spus că deține acea fotografie, i-am zis: "Doamnă, vedeți ce vorbiți!". Nu i-am spus ce să declare.

Femeia de serviciu care apare în fotografia compromițătoare cu șeful Direcției de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu recunoaște că în acel moment îi făcea pedichiura superiorului său. Bărbatul i-ar fi cerut asta după ce a aflat că angajata a fost, în trecut, manichiuristă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5253 secunde