Răpită de trei bărbați. Unul a fost arestat, ceilalți doi sunt căutați

226

Articole de la același autor

Un bărbat a fost arestat, iar alți doi sunt dați în urmărire, fiind acuzați că au răpit-o și sechestrat-o pe fosta iubită a unuia dintre ei. Săptămâna trecută, mai precis miercuri, 19 februarie, un bărbat de 25 de ani a reclamat polițiștilor din comuna Lumina faptul că soția lui, în vârstă de 30 de ani, a fost luată cu forța de pe stradă de fostul concubin. 


În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia a fost luată de trei bărbați, printre care și fostul concubin, și a fost ținută sechestrată până a doua zi dimineață, când a fost eliberată. 


Oamenii legii au reușit să dea de urma unuia dintre suspecți, un tânăr de 22 de ani, pe care l-au reținut și l-au dus în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. De menționat că bărbatul, identificat ca fiind Asan B., nu este la prima încălcare a legii. În trecut, acesta a fost condamnat pentru furturi din locuințe. 
Ceilalți doi suspecți, printre care și fostul concubin al femeii, sunt în continuare căutați de oamenii legii, în cazul lor fiind formulate propuneri de arestare în lipsă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4998 secunde