Rămâne-n pușcărie! Cererea de eliberare a lui Nicușor Constantinescu, respinsă

618
Rămâne-n pușcărie! Cererea de eliberare a lui Nicușor Constantinescu, respinsă - nicusorconstantinescu1-1548260022.jpg

Articole recomandate

Judecătoria Medgidia a respins, ieri, în primă instanță, cererea de eliberare condiționată formulată de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

Decizia poate fi atacată la Tribunalul Constanța, informează Agerpres.

Fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, rămâne să-și execute, deocamdată, restul de închisoare în Penitenciarul Poarta Albă.

Instanța a mai decis că Nicușor Constantinescu poate formula peste cinci luni, de la data rămânerii definitive a acestei decizii, o nouă cerere similară.

Nicușor Constantinescu a fost încarcerat pe data de 29 iunie 2016, pentru a executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, pronunțată de Curtea de Apel Constanța. Instanța a stabilit că fostul președinte al CJ Constanța a inițiat două proiecte de hotărâre, adoptate de plen, prin care trebuia evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, ambele acte fiind ulterior anulate de magistrați. Judecătorii au apreciat și că președintele CJ nu a asigurat finanțarea corespunzătoare pentru Centrul Militar Zonal în perioada 2009 - 2013. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9693 secunde