RAJDP, pregătită de DESZĂPEZIRE! ZECE UTILAJE NOI, pentru a se interveni mai rapid!

184

Articole de la același autor

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța este pregătită să țină piept iernii! "Suntem pregătiți cu dotări, cu material antiderapant, utilaje și oameni. Deocamdată temperaturile au fost ridicate, dar din ce am înțeles, nu va fi o iarnă ușoară. Noi suntem pregătiți și de cod galben, portocaliu și roșu", a subliniat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în cadrul conferinței de presă organizate la sediul RAJDP Constanța. 


Potrivit directorului Lucian Lungoci, regia are pregătite cinci secții în județ, la Băneasa, Topraisa, Cuza Vodă, Hârșova și Tariverde, și patru puncte de sprijin. 


De asemenea, se va interveni cu 57 de utilaje grele, 22 autocamioane, 6 autogredere, 12 încărcătoare frontale, 2 buldozere, 2 șenilate, 6 freze zăpadă, un buldoexcavator. Totodată, vor fi la datorie 210 oameni și sunt pregătite 14.000 tone de material antiderapant. 


"Vedetele" acestui sezon rece vor fi cele zece utilaje multifuncționale achiziționate din fondurile alocate de CJC. Costurile acestor utilaje, care vor fi folosite la deszăpezire și, ulterior, la asfaltări, se ridică la aproximativ 1,2 milioane de euro. "Prin aceste zece utilaje va crește viteza de reacție privind deblocarea drumurilor județene. Au abilitatea de deszăpezire cu viteză mai mare, iar costurile de funcționare sunt reduse cu 40%", a precizat Lucian Lungoci. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde