Raed Arafat, audiat la Parchetul General. Care este motivul

438
Raed Arafat, audiat la Parchetul General. Care este motivul - raedarafat-1536938901.jpg

Articole recomandate

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, s-a prezentat, vineri, la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august.

În această săptămână, au mai fost audiați la Parchet, în același dosar, secretarul de stat în MAI, Gheorghe Nucu Marin, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv, dar și subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea.

Pe 4 septembrie, a fost audiată în același dosar și Gabriela Firea, primarul general al capitalei. În dosarul privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august au mai fost chemați la Parchet și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, dar și prefectul Capitalei, Speranța Cliseru.

Aproximativ 770 de plângeri penale au fost înregistrate la Secția Parchetelor Militare din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenției jandarmilor la protestul din 10 august.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu și neglijență în serviciu în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din Piața Victoriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4653 secunde