Procurorii DNA, la primărie. Ce spune Nicolae Robu

172
Procurorii DNA, la primărie. Ce spune Nicolae Robu - mascatihepta1-1560168265.jpg

Articole recomandate

Primarul Nicolae Robu susține că procurorii DNA care au venit luni la Primăria Municipiului Timișoara i-au prezentat o adresă prin care au solicitat documentația legată de circa zece autorizații de construcție și a certificatelor de urbanism conexe, nefiind vorba despre nicio descindere sau percheziție, notează Agerpres.


"Nu a fost nicio descindere și nicio percheziție, ci au fost doi procurori DNA care au prezentat o adresă prin care au solicitat documentația aferentă a circa 10 autorizații de construcție și certificatele de urbanism conexe. Domnii procurori s-au prezentat la cabinetul meu, mi-au spus despre ce este vorba, am chemat persoanele responsabile din Direcția de Urbanism și am stabilit că astăzi și mâine se fac copiile după documentele respective și se transmit la DNA", a afirmat Nicolae Robu, într-o intervenție la România TV.

Edilul a menționat că nu știe amănunte, ci doar a auzit că ar fi vorba despre nerespectarea regimului de înălțime la construirea unor clădiri, potrivit autorizației.

"Nu m-am implicat, ancheta trebuie să-și urmeze cursul. A fost o atitudine impecabilă și politicoasă a procurorilor DNA. Așteptăm să se elucideze ce s-a întâmplat, probabil că au fost sesizări", a spus Nicolae Robu.

Săptămâna trecută, Nicolae Robu a emis o notă internă prin care îi avertiza pe angajații Direcției de urbanism a Primăriei Timișoara că îi va supune unor teste de evaluare profesională pe cei care vor continua să îngreuneze actul birocratic și nu vor respecta termenele de răspuns și eliberare cu celeritate a documentelor, la solicitările cetățenilor, persoane fizice sau investitori, în interesul cetățenilor și al municipiului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde