Prins la frontieră cu mii de pachete de țigări ascunse în portbagaj

376
1
Prins la frontieră cu mii de pachete  de țigări ascunse în portbagaj - prins1-1510592213.jpg

Articole de la același autor

În data de 13 noiembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche din cadrul Gărzii de Coastă s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani.

Polițiștii de frontieră, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală – Antifraudă, cât și cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit în interiorul acestuia, în portbagaj și în spațiul roții de rezervă, 79.980 de țigarete (3.999 pachete) marca "Compliment Blue" fără marcaje fiscale, de proveniență Duty Free.

Bărbatul a declarat că nu știa despre existența țigărilor din autoturism și că se deplasa în localitatea Mangalia pentru a achiziționa diferite piese auto. Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Comentează știrea

maidanezul de serviciu
14 noiembrie 2017
EU MI-AM ASCUNS BANII .....IN PORTOFEL

CICA "ASCUNSE IN PORTBAGAJ" .TU CAND ITI PUI CEVA IN LOCUL SPECIAL AMENAJAT PT ACEASTA, ZICI CA L-AI ASCUNS? SI CAND PUI CEVA INTR-UN LOC SECRET ,CUM SPUI? MANCAREA O ASCUNZI IN FRIGIDER, CARTILE(DACA AI) IN BIBLIOTECA ? MANUALELE DE LIMBA ROMANA, IN MOD SIGUR, TI LE-A ASCUNS CINEVA PE UNDEVA. RUDA CU LIVIU POP CUMVA? SAU CU COLEGA PERHAITA CARE TITREAZA "TEMPERATURI EXTREME IN ACEASTA IARNA" CARE VOR AVEA VALORI NORMALE ........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3594 secunde