Mai multe ştiri online:

Prins de polițiști după ce a furat un telefon dintr-o autoutilitară

Ştire online publicată Duminică, 10 Februarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În aceste ultime două zile, polițiștii constănțeni au prins mai mulți hoți. Spre exemplu, Poliția orașului Hârșova a identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani care ar fi sustras, dintr-o autoutilitară, un telefon mobil. Tânărul în cauză a pătruns într-o autoutilitară de salubrizare, care se afla în timpul efectuării serviciului pe strada Plantelor, din orașul Hârșova, de unde a sustras telefonul mobil și a fi fugit.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză la domiciliul acesteia, având asupra sa bunul sustras, în valoare de 2.350 de lei, acesta fiind predat persoanei vătămate.

La data de 9 februarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Independența, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un supermarket din municipiu, mai multe bunuri, în valoare de 29 de lei. Prejudiciul a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză. În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7546 secunde