Precizări de la MAE despre primul turist român depistat cu COVID-19 în Grecia

158
Precizări de la MAE despre primul turist român depistat cu COVID-19 în Grecia - aerodromioelvenizelos6thumblarge-1593961388.jpg

Articole recomandate

Turista din România care a fost descoperită cu COVID-19 în insula Creta a ajuns acolo în 1 iulie, cu o cursă charter directă pe ruta București - Heraklion, după cum a transmis, duminică, Ministerul Afacerilor Externe, citat de Antena3.


"În continuarea precizărilor transmise referitoare la cazul turistului român confirmat pozitiv pentru infecția cu COVID-19 în Grecia - Insula Creta, MAE precizează că, în urma solicitării Ambasadei Romaniei la Atena de clarificare a circumstanțelor cazului, autoritățile elene au informat că cetățeanul român a sosit în Creta la data de 1 iulie (și nu 2 iulie, așa cum comunicaseră inițial aceleași autorități elene), cu o cursă charter directă pe ruta București - Heraklion. De asemenea, conform informațiilor transmise de autoritățile elene, cetățeanul român a fost deja transferat în unitatea hotelieră special destinată în care își va efectua carantina împreună cu un membru al familiei. Starea persoanei infectate este bună, aceasta beneficiind de monitorizare medicală", anunță MAE.


Reprezentanții Ambasadei României la Atena sunt în dialog cu cei doi cetățeni români, fiind pregătiți să acorde asistență consulară, dacă situația o va impune.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1879 secunde