Povestea emoționantă a unei femei din Constanța! Căsătorită 11 luni, văduvă 74 de ani, după ce și-a pierdut soțul în război

2712
Povestea emoționantă a unei femei din Constanța! Căsătorită 11 luni, văduvă 74 de ani, după ce și-a pierdut soțul în război - vaduvarazboi1-1571126117.jpg

Articole de la același autor

O constănțeancă de 95 de ani, văduvă de război, a fost vizitată zilele trecute de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, din parte cărora a primit cadouri. De asemenea, femeia a primit și o diplomă de apreciere din partea Ministerului Apărării Naționale. 


Maria Moroeanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă, de doar 11 luni, până și-a pierdut soțul în război. Soțul ei, căpitan în armata română, a murit pe front în 1945, iar Maria Moroeanu nu s-a mai recăsătorit niciodată. De 74 de ani, este singură. A adoptat o fată, dar viața acesteia a fost curmată brusc, de un cancer devastator, lăsând în urmă doi copii, un băiat și o fată, pe care tot Maria Moroeanu i-a crescut. Le-a fost și bunică, și mama. 


În prezent, doamna Maria locuiește singură, într-o locuință cochetă și îngrijită. Nepoții sunt mari, fiecare la casa lor, iar bătrâna nu vrea să devină o povară pentru nimeni, mai ales că este sănătoasă și în putere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8699 secunde