Polițistul surprins beat mort, în fața Gării Constanța, va fi anchetat disciplinar

310
Polițistul surprins beat mort, în fața Gării Constanța, va fi anchetat disciplinar - politistlocalunu-1569002982.jpg

Articole de la același autor

Un polițist local a oferit un adevărat "spectacol", joi după-amiază, în zona Gării Constanța, după ce a băut mai mult decât putea duce! Acesta a ieșit din bar abia ținându-se pe picioare, ba chiar a căzut în genunchi în fața localului, după care și-a continuat drumul clătinându-se bine. Reprezentanții Primăriei Cobadin, al cărui angajat este polițistul local, au anunțat declanșarea unei anchete disciplinare. Ba chiar primarul Cornel Cocoș spune că l-ar da afară, nu pentru modul cum a fost surprins, ci pentru că "este prea blând". 


Imagini penibile surprinse, joi după-amiază, în apropierea Gării Constanța. Un bărbat îmbrăcat în uniforma de polițist local s-a cinstit bine într-un băruleț de vizavi de Autogara Sud, după cum a ieșit abia ținându-se pe picioare. Întreaga scenă a fost filmată de mai mulți constănțeni, care s-au grăbit să facă imaginile publice, pe rețelele de socializare. "S-a întâmplat în jurul orei 19,00. Oamenii de la un magazin din zonă mi-au spus și că i-ar fi amenințat că îi amendează", a relatat pentru "Cuget Liber" unul dintre constănțenii care l-a surprins pe polițistul local în "starea euforică". 


Pentru că cei care au surprins "spectacolul" au acuzat că bărbatul ar fi polițist local în municipiul Constanța, reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța au precizat pentru "Cuget Liber": "Agentul din imaginile postate în mediul online nu face parte din structura Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Se pare că a fost deja identificat ca aparținând unei alte entități publice din județul Constanța". 


Mai precis, bărbatul, identificat ca fiind Laurențiu G., este angajat al Poliției Locale Cobadin, iar atât primarul Cornel Cocoș, cât și viceprimarul Ion Dinescu, au precizat că urmează să fie anchetat disciplinar. "Urmează să intre în comisia de disciplină. Acesta era în timpul liber, problema este să era în ținută de serviciu, aspect care urmează să fie discutat în cadrul comisiei", a afirmat viceprimarul Ion Dinescu. Polițistul local este angajat al Poliției Locale Cobadin de la 1 august, fiind transferat de la Oltina, iar până în prezent nu a mai ridicat alte probleme disciplinare. 


Din contră, primarul Cornel Cocoș a afirmat că "este un băiat liniștit, prea liniștit". "Sunt mulți care ar fi vrut să vină, dar nu aveau școală. Acesta a venit prin transfer, de aceea l-am primit. Are școală, am zis că este un om serios, vină să facă treabă, dar uitați ce probleme. Eu aș vrea să îl dau afară, dar pentru că este prea blând!", a afirmat primarul Cornel Cocoș. Tot acesta a subliniat că, în ciuda nemulțumirilor, urmează să fie respectate prevederile legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3354 secunde