Poliția Locală face "curățenie". Amenzi în cartierul Palas

309
Poliția Locală face

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, în ultimele zile, nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.800 de lei persoanelor surprinse încălcând prevederile legale în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța.

Este vorba despre persoanele care au aruncat diverse deșeuri menajere sau inerte, lucruri uzate, pe domeniul public, situate pe strada Crișului, din cartierul constănțean Palas, într-un loc neautorizat. În afara amendării persoanelor responsabile de aceste fapte antisociale săvârșite în zona respective, polițiștii locali au efectuat demersurile necesare în vederea amplasării a patru containere pentru colectarea gunoiului.

Instalarea acestora a avut loc în data de 21 august. "Acțiuni similare vor avea loc și în alte zone ale orașului, deoarece abandonarea deșeurilor pe domeniul public la Constanța continuă încă, din nefericire. Solicităm celor care sesizează astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor și tragerea lor la răspundere, sesizând Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța 0241/484.205, iar un echipaj va interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799/606.142, cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4956 secunde