Poliția Locală a "descins" în control în Mamaia: au fost vizate beach-barurile și comercianții ambulanți!

222
Poliția Locală a

Articole de la același autor

Poliția Locală a "descins" în control în Mamaia: au fost vizate beach-barurile și comercianții ambulanți!


Polițiștii locali au desfășurat, în perioada 26 – 30 august a.c., un amplu control în stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanță, verificând atât agenții economici și dacă aceștia respectă legislația în vigoare, dar fiind cu ochii în patru și după comercianții ambulanți. 


Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală, au fost verificate toate unitățile comerciale, inclusiv beach-barurile, cu privire la aspecte care țin de legalitatea lucrărilor de construire, a programului de desfășurare a activității comerciale etc. În urma verificărilor, la șase unități au fost constate nereguli, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei la patru unități; două unități au primit avertisment și a fost dispusă măsura remedierii deficiențelor descoperite. 


Dacă în privința agenților comerciali nu au fost depistate multe nereguli, în schimb, "captura" polițiștilor locali a fost considerabilă în ceea ce privește comercianții ambulanți. Nu mai puțin de 43 de persoane au fost surprinse în timp ce ofereau spre vânzare fel de fel de produse, atât în zona de promenadă din Satul de Vacanță, cât și pe plajă. Polițiștii locali au aplicat amenzi în valoare de 25.250 lei și au confirmat marfa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2741 secunde