€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Poliția, amenzi drastice la Constanța! Iată ce nereguli au fost depistate

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au acționat pentru combaterea infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, fiind verificate 11 societăți comerciale, din municipiile Constanța, Mangalia și Medgidia. Au fost constatate 4 infracțiuni.


În perioada 4-10 februarie a.c., polițiștii Serviciului de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au verificat, pe raza municipiilor Constanța, Mangalia și Medgidia, 11 societăți comerciale.


Astfel, polițiștii au constat 4 infracțiuni de punere în circulație a unor produse susceptibile a fi contrafăcute, fiind indisponibilizate peste 200 de bunuri, constând în articole vestimentare și jucării.


Produsele în cauză poartă mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 7.700 de lei.


Totodată, polițiștii constănțeni au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în cuantum de 21.000 de lei, dintre care 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și 3 sancțiuni conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7121 secunde