Poliția, amenzi drastice la Constanța! Iată ce nereguli au fost depistate

266
Poliția, amenzi drastice la Constanța! Iată ce nereguli au fost depistate - descinderipolitisti-1549881083.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au acționat pentru combaterea infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, fiind verificate 11 societăți comerciale, din municipiile Constanța, Mangalia și Medgidia. Au fost constatate 4 infracțiuni.


În perioada 4-10 februarie a.c., polițiștii Serviciului de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au verificat, pe raza municipiilor Constanța, Mangalia și Medgidia, 11 societăți comerciale.


Astfel, polițiștii au constat 4 infracțiuni de punere în circulație a unor produse susceptibile a fi contrafăcute, fiind indisponibilizate peste 200 de bunuri, constând în articole vestimentare și jucării.


Produsele în cauză poartă mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 7.700 de lei.


Totodată, polițiștii constănțeni au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în cuantum de 21.000 de lei, dintre care 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și 3 sancțiuni conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7351 secunde