Planul Roșu, activat după un incendiu la Spitalul CF Constanța

201

Articole de la același autor

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" s-au mobilizat, vineri, pentru a interveni la un exercițiu amplu, la Spitalul Clinic CF Constanța. 


Scenariul exercițiului a constat în activarea Planului Roșu de Intervenție, la nivelul județului Constanța, după un incendiu izbucnit la spital, în urma căruia au fost rănite 50 de persoane. Pompieri din 3 Detașamente au intervenit, iar la ora izbucnirii incendiului în clădire se aflau 54 de pacienți și 22 de persoane care lucrau în cadrul spitalului. Echipa de alpiniști a evacuat persoanele de la înălțime, în timp ce la sol s-a intervenit cu patru autospeciale de stingere a incendiului și o autospecială de lucru și salvare la înălțime, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ și cu autospeciala de intervenție la accidente colective și calamități.


Din totalul persoanelor aflate în interior, 23 de victime au avut nevoie de salvatori pentru a fi transportate la punctul medical avansat în vederea trierii, ulterior acestea fiind transportate la Spitalul Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5303 secunde