Plan diabolic de asasinat la Constanța. Un bărbat gelos a vrut să ucidă trei persoane cu gaz toxic în ventilatoarele mașinilor

1909
Plan diabolic de asasinat la Constanța. Un bărbat gelos a vrut să ucidă trei persoane cu gaz toxic în ventilatoarele mașinilor - politia115233660391539771615-1547282082.jpg

Articole recomandate

Plan diabolic de asasinare la Constanța. Un bărbat de 55 de ani a vrut să omoare trei oameni pentru a-și răzbuna prietena trădată de soț. Acesta avea de gând să introducă un gaz toxic în ventilatoarele de la mașinile acestora, scrie romania tv.net

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, acuzat că ar fi pus la punct și prezentat unei persoane (femeie) ca fiind adevărat un plan privind asasinarea la comandă a trei persoane prin intermediul unei substanțe toxice bazate pe gaz sarin. Victimele ar fi trebuit să fie soțul femeii, precum și alte două rude ale acestuia, iar gazul ar fi trebuit să fie introdus în sistemul de ventilație al mașinilor folosite de victime. 

 

În actul de sesizare a instanței, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au reținut că inculpatul a stabilit ca femeia să achite pentru aceste servicii suma de 4.500 de euro, pentru achiziția gazului sarin, procedură care ar fi urmat să se deruleze prin intermediul unui grupări criminale.

 

Observând că inculpatul nu renunță la planul său, mai mult chiar, apelează telefonic mai multe persoane pentru procurarea gazului sarin, femeia i-a comunicat bărbatului că nu îi va da niciun ban și că trebuie să renunțe la planul diabolic.

 

În acel moment, inculpatul a început să-i adreseze persoanei vătămate amenințări cu moartea, context în care femeia s-a adresat organelor de anchetă.

 

Fiind pus în fața probelor, inculpatul a recunoscut faptele imputate de procurori, beneficiind astfel de reducerea pedepsei. Cât privește planul de asasinare la comandă a celor persoane prin intermediul unei substanțe toxice bazate pe gaz sarin, inculpatul a declarat că totul a fost o poveste inventată de el.

 

Aproape de finele anului trecut, Judecătoria Constanța a dispus condamnarea, în primă instanță, la doi ani de închisoare cu executare, pentru șantaj.

 

Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată de către inculpat la Curtea de Apel Constanța, instanță care va lua o decizie definitivă în acest caz.

Sursa articol: www.romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9983 secunde