Peste 70 kg pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

315
Peste 70 kg pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră - -1539940249.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni au depistatun cetățean român care transporta cu un autoturism peste 70 de kilograme pește, fără documente legale.


În data de 18.10.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității Murighiol, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla cetățeanul român V.A., în vârstă de 62 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagajul acestuia, saci din plastic în care se afla cantitatea de 75 kg pește, specia șalău, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale. Bărbatul a declarat că a cumpărat cantitatea de pește pentru consum propriu și pentru un eveniment.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3745 secunde