PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA, la persoane bănuite de ilegalități cu tutun

187
PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA, la persoane bănuite de ilegalități cu tutun - fondmafiaalcoolului1413908611149-1498731689.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Călărași au ridicat, în urma a 66 de percheziții domiciliare, efectuate în Călărași, Dolj, Galați, Maramureș și Constanța, aproximativ 400.000 de țigarete și peste 60.000 lei.


Descinderile au avut loc ieri, la locuințele mai multor persoane bănuite de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia. În urma activităților desfășurate au fost ridicate sume de bani, respectiv 62.590 lei și 6.370 euro, aproximativ 400.000 țigarete, 5,45 kg de tutun și 674 litri de alcool.


Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași. La acțiune au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Ialomița și Maramureș. În urma probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanțe de reținere pe numele cinci persoane.


Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentate Judecătoriei Călărași, cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1831 secunde