PERCHEZIȚII CU MASCAȚI / Țigări, marijuana și etnobotanice, confiscate de polițiști

344

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă, cu sprijinul tehnic și informativ al Direcției de Informații și Protecție Internă, au efectuat, astăzi, opt percheziții în municipiul Constanța. Oamenii legii aveau informații că în cele opt spații erau depozitate țigări de contrabandă și alte produse accizabile, nedeclarare.

Captura a fost, însă, mult mai mare decât se așteptau. Astfel, potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au fost capturate 16.800 țigarete, mărcile VICEROY, RUBI și REGAL, de proveniență din Republica Ucraina și duty-free; 2,325 grame de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, trei țigări cu marijuana, confecționate artizanal, înscrisuri olografe cu mențiuni privind nume de persoane și sume de bani, 5.000 euro, 32.679 lei, un autoturism marca BMW, apreciat la valoarea de 15.000 euro.

Nouă persoane au fost reținute în urma descinderilor, care sunt anchetate în libertate pentru deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor și a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal și speculă.

"Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au precizat anchetatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde