Patru tineri din Constanța, prinși cu droguri! Polițiștii le-au descoperit întreg arsenalul

287
Patru tineri din Constanța, prinși cu droguri! Polițiștii le-au descoperit întreg arsenalul - whatsappimage20180924at083305-1537774786.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au surprins patru persoane care aveau în autoturism și buzunare, șase aparate de mărunțit tip grinder, două pungulițe și trei folii de aluminiu cu substanță vegetală verde sub formă de muguri și un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere galbenă.


Duminică, 23 septembrie ora 22.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța, pe strada Poporului, au observat patru tineri cu un comportament suspect. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora și în autoturismul cu care au venit, jandarmii au mai găsit șase aparate de mărunțit tip grinder, două pungulițe și trei folii de aluminiu cu substanță vegetală verde sub formă de muguri și un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere galbenă. 


Pungulițele, foliile, griderele găsite asupra acestora și în mașină vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde