Patru autovehicule căutate de autoritățile din Germania, Belgia și Italia, descoperite la frontieră

133
Patru autovehicule căutate de autoritățile din Germania, Belgia și Italia, descoperite la frontieră - politia-1542027611.jpg

Articole recomandate

În ultimele două zile, polițiștii de frontieră au identificat trei autoturisme mărcile BMW, Renault și Audi, precum și un microbuz marca Iveco Daily, care figurau în bazele de date ca fiind căutate de către autoritățile din Germania, Belgia și Italia.


Cele patru vehicule, în valoare totală de peste 100.000 lei, au fost indisponibilizate la sediile serviciilor teritoriale ale poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


În data de 11.11.2018, în jurul orei 15.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, cetățeanul bulgar M.A., în vârstă de 47 ani, la volanul unui autovehicul tip platformă, pe care transporta un autoturism marca Renault Megane Scenic, înmatriculat în Belgia, an de fabricație 2016.


În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile belgiene la data de 29.10.2018.


Față de cele constatate, cetățeanul bulgar a declarat că transporta autoturismul pentru un prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.


Și polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – județul Dolj au depistat, în data de 10.11.2018, un cetățean bulgar, care conducea un microbuz marca Iveco Daily, căutat de autoritățile din Italia.


La cercetări, cetățeanul bulgar a declarat că a cumpărat microbuzul în schimbul sumei de 3.000 euro și nu știa că mijlocul de transport este căutat de autorități.


În data de 11.11.2018, în jurul orei 18.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român P.M., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului București, conducând un autoturism cu platformă pe care transporta un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.
Cu ocazia controlului de frontieră, în urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul BMW figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Germania în aceeași zi.


Față de cele constatate, șoferul a declarat că nu avea cunoștință că autoturismul era căutat de autoritățile din Germania. 
Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român S.A., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Mehedinți, conducând un autoturism marca Audi tip A6, înmatriculat în Bulgaria.


În urma verificărilor suplimentare efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Belgia.


Cele patru autovehicule, în valoare totală de 103.000 lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor la sediile S.P.F. Giurgiu S.T.P.F. Dolj și S.T.P.F Arad și se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând să fie dispuse măsurile legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4248 secunde