Participă la un turneu astral de sensei pe echipe, la Neversea Beach

352
Participă la un turneu astral de sensei pe echipe, la Neversea Beach - participa-1565682837.jpg

Articole de la același autor

Cercul de Astronomie și Astrofizică Constanța invită turiștii și constănțenii într-o frumoasă duminică de vară pe plajă la primul turneu astral de sensei pe echipe. Câștigătorii vor avea parte de premii surpriză. Înscrierile au fost deja deschise pe 1 august. 


Echipele sunt formate din patru membri și rezerve (maximum 3). Echipele care nu se prezintă în cel puțin 5 minute de la startul meciului vor fi descalificate.


Grupele se stabilesc prin tragere la sorți pe data de 17 august, la ora 16.00. De asemenea, dacă nu ai echipă îți găsesc organizatorii una. Dress code-ul este unul lejer, de plajă. Meciul începe prin uzualul salut astral, senseiul nu are voie să atace dacă nu a rămas singur în joc. Se va juca cu eliminare prin atac sub glezna sau sub încheietura mâinii. Fiecare echipă are dreptul la maximum un challenge pe meci, în cazul în care arbitrul este de acord. Meciurile care depășesc timpul de trei minute vor fi declarate remiză. În semifinale și finale, meciul se prelungește până când o echipă câștigă.


Nu ezita să participi și să urmărești acest eveniment duminică, 18 august, începând cu ora 18.00, pe Neversea Beach.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8755 secunde