PANICĂ în centrul Craiovei! 6 persoane, între care 2 copii, spulberate de o mașină de raliu

279
PANICĂ în centrul Craiovei! 6 persoane, între care 2 copii, spulberate de o mașină de raliu - accidentcraiovasuperrally-1568457847.jpg

Articole recomandate

Șase persoane, printre care și doi copii, au fost rănite sâmbătă, în Craiova, după ce un participant un raliu ar fi derapat în afara traseului. Persoanele nu au fost rănite grav, dar au fost duse la spital pentru investigații medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, echipele de intervenție au fost solicitate să se deplase pe strada Alexandru Ioan Cuza din Craiova, unde a avut loc un accident rutier în urma căruia șase persoane au fost rănite, scrie news.ro. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma evenimentului, patru adulți și doi copii au fost răniți, victimele fiind conștiente, cooperante, după ce au suferit escoriații, acestea fiind duse la spital pentru investigații medicale.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, primele informații indică faptul că accidentul a avut loc la un raliu care are loc în Craiova, după ce un participant la evenimentul automobilistic ar fi deparat în afara traseului.

Cele șase persoane erau spectatori la raliul respectiv.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0984 secunde