Opt copii români au fost prinși în infernul din Sri Lanka. Ministrul de Externe a făcut anunțul

175
Opt copii români au fost prinși în infernul din Sri Lanka. Ministrul de Externe a făcut anunțul - srilankaexplosionslivetouristsca-1555852217.jpg

Articole recomandate

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a precizat duminică faptul că opt copii români se aflau în orașul Colombo, Sri Lanka, în momentul în care au avut loc exploziile, aceștia fiind duși de autoritățile locale într-o unitate militară la periferia capitalei. Alți 16 adulți români se află în aceeași țară, toți sunt bine, anunță autoritățile de la București. Până acum presa internațională anunță peste 185 de morți și aproape 500 sunt răniți după exploziile care au avut loc duminică dimineață la mai multe biserici și hoteluri din Sri Lanka în timpul sărbătorii de Paște. Printre persoanele decedate sunt și cel puțin 35 de cetățeni străini.

"La acest moment nu există informații cu privire la români care ar putea să fie victime ale atentatelor teroriste, nici răniți, nici decedați. Nu aveam la acest moment nicio informație că romanii ar fi fost afectați de actele de terorism. Din păcate lucrurile evoluează. (...) Noi ce avem ca informație ca să fie clar, niciun roman nu a fost afectat de aceste acte. (...) Este un grup de 8 copii și un însoțitor, care în urma discuțiilor pe care le-am avut cu autoritățile, au fost duși într-o unitate militară la marginea orașului, asigurândulise securitate toatală. Mai sunt 15--16 români care au fost căutați de rudele lor, aceștia fiind în concediu. Toți au răspuns că nu au fost afectați.", a declarat Teodor Meleșcanu, în direct la RomâniaTV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9296 secunde