Șoferi inconștienți. Prinși băuți la volan, în stațiunea Mamaia

155
Șoferi inconștienți. Prinși băuți la volan, în stațiunea Mamaia - soferiinconstienti-1563698485.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Rutieră au avut o noapte plină. Aceștia au prins mai mulți șoferi care conduceau deși consumaseră alcool, iar unul dintre ei consumase canabis.
Sâmbătă noapte, în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Cinci minute mai târziu, oamenii legii au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv (cannabis).


În jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Tot în jurul orei două, polițiștii au depistat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Oltenița, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Ceva mai târziu, în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Ulterior, în jurul orei 02.44, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Medgidia, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Câteva minute mai târziu, în jurul orei 02.49, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Iar dimineață, în jurul orei 6.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8664 secunde