O nouă răpire! Tânără luată cu forța de pe stradă și băgată într-o mașină

212
O nouă răpire! Tânără luată cu forța de pe stradă și băgată într-o mașină - fatameadepresie-1570528323.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați în vârstă de 25 și 49 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentanți unei instanțe cu propunerea arestării preventive, după ce au răpit o tânără în vârstă de 26 de ani, de pe o stradă din orașul Corabia.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii au fost sesizați de sora victimei despre eveniment, prin 112. Tânăra a fi fost luată de pe stradă și urcată cu forța într-un autoturism argintiu, care ulterior s-a îndreptat către o destinație necunoscută, scrie realitateadeolt.net.

Surse apropiate anchetei au declarat că unul dintre cei doi răpitori, bărbatul în vârstă de 25 de ani, este fostul iubit al fetei.


Mașina în care se aflau cei doi bărbați și tânăra a fost interceptată de polițiști, în Caracal. În autoturism se afla însă doar bărbatul în vârstă de 49 de ani. El le-a spus polițiștilor că i-a lăsat pe tânăr și pe fata răpită pe o stradă din Caracal. Planul fostului iubit era să o ducă pe fata de 26 de ani la o casă pe care fratele său o are în Caracal. Ei n-au putut să intre însă în locuință, doarece era încuiat, ruda sa fiind plecată în străinătate.

Ulterior, polițiștii i-au depistat și pe tânărul de 25 de ani și fata răpită și i-au dus la secție.

"De îndată, polițiștii olteni au declanțat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe, în vederea depistării tinerei. Autoturismul în care se aflau doi bărbați și tânăra a fost depistat pe raza municipiului Caracal, cele trei persoane fiind conduse la sediul poliției pentru a fi audiat", a declarat reprezentantul IPJ Olt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7099 secunde