O femeie și-a stropit soțul cu benzină și i-a dat foc. Ce îi spusese bărbatul înainte

309
O femeie și-a stropit soțul cu benzină și i-a dat foc. Ce îi spusese bărbatul înainte - smurd-1569000949.jpg

Articole recomandate

Magistrații Tribunalului Maramureș au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a unei femei din comuna Ieud, cercetată pentru incendierea soțului, care ulterior a decedat în urma rănilor suferite, informează un comunicat de presă al instituție, remis, vineri, Agerpres.


Conform sursei citate, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.09.2019, și până la data de 19.10.2019, inclusiv, a inculpatei V.I., în vârstă de 43 de ani, domiciliată în Comuna Ieud, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanța a reținut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpata, în data 16.09.2019, în jurul orei 23.00, pe fondul unor probleme familiale, a aruncat asupra soțului ei benzină și i-a dat foc cu o brichetă, cauzându-i leziuni corporale în urma cărora acesta a decedat două zile mai târziu.


Hotărârea Tribunalului Maramureș poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare, menționează comunicatul.


Potrivit presei locale, bărbatul îi spusese soției că vrea să o părăsească, apoi s-a dus și și-a pus un pahar de băutură. În acel moment, femeia l-a stropit cu benzină și înainte ca el să reacționeze, i-a dat foc.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2477 secunde