O femeie a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în propriul apartament. Ce au descoperit oamenii legi când au ajuns la fața locului

311
O femeie a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în propriul apartament. Ce au descoperit oamenii legi când au ajuns la fața locului - politia-1567437476.jpg

Articole recomandate

O femeie de 39 de ani i-a pus pe jar pe polițiștii din Galați, după ce a anunțat la numărul de urgență 112 că un bărbat a sechestrat-o în propria locuință. Polițiștii au verificat toate apartamentele din blocul indicat în sesizare, dar nu au reușit să identifice potențiala victimă.


Polițiștii au mers imediat la adresa indicată și au verificat toate apartamentele din blocul respectiv, dar apelanta nu a putut fi identificată. În același timp, s-a încercat contactarea telefonică a acesteia la numărul de telefon de pe care a sunat, dar femeia nu a mai răspuns.


"Apelanta a fost identificată la o altă adresă și le-a declarat polițiștilor că a sunat la numărul unic de urgență 112 întrucât concubinul ei, cu care locuiește, ar fi lovit-o cu palma peste față, iar din cauza consumului de alcool ar fi indicat o adresă eronată și ar fi spus că este sechestrată", a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, scrie Adevărul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6808 secunde