O fată e dată dispărută după ce a plecat de la școală. Familia crede că a fost răpită

232
O fată e dată dispărută după ce a plecat de la școală. Familia crede că a fost răpită - disparut-1569050645.jpg

Articole recomandate

O copilă de numai 11 ani, din județul Dâmbovița, este de negăsit încă de vineri! Fata a plecat de la școală după terminarea orelor, dar nu a mai ajuns acasă.


Imediat după ce membrii familiei au reclamat dispariția, zeci de polițiști - însoțiți de câini de urmă - au pornit în căutarea ei.


Familia este însă convinsă că ar fi fost răpită de pe stradă de niște necunoscuți.


Copila este din comună Gura Șuții, are 11 ani și provine dintr-o familie sărmană, cu 6 frați. Mama ei povestește că o aștepta să vină acasă, după terminarea orelor. O camera de supraveghere a înregistrat-o pe elevă până aproape de casă, la circa 300 de metri, iar de acolo parcă a intrat în pământ.


Oamenii se gândesc la ce e mai rău și se roagă că fata să nu fi ajuns în mâinile cui nu trebuie.

Localnic: "Copilul era cuminte, nu avea unde să se ducă. Nu o bătea, aveau grijă de ea, ea o fată liniștită, nu a mai plecat de acasă. Am căutat-o peste tot, probabil a fost urmărită".

Mihaela Adriana Fieraru are aproape 1 metru și 50 de centimetri înălțime, în jur de 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

În momentul dispariției purta blugi de culoare albastră, bluză de culoare gri și era încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu roșu.

Cine o vede sau poate da relații despre ea este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4727 secunde