O copilă de 15 ani a fugit de acasă, să trăiască cu iubitul!

390
O copilă de 15 ani a fugit de acasă, să trăiască cu iubitul! - disparutafotomare-1582318046.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru găsirea unei adolescente de 15 ani, dispărută de acasă de joi, 20 februarie. Elena Cristina Pescaru locuiește cu părinții ei la marginea satului Coroana, comuna Albești. Joi, după orele de școală, în jur de prânz, fata le-a spus colegelor că nu merge direct la microbuzul care trebuia să o ducă în satul de domiciliu ci că se oprește la un magazin. De atunci, s-a făcut nevăzută. Părinții au căutat-o, au luat legătura și cu colegii de clasă, iar o prietenă a reușit să vorbească cu ea prin mesaje, pe telefon. Adolescenta i-a spus amicei că se află la iubitul ei, în municipiul Mangalia, și că nu vrea să se întoarcă acasă. 


Elena Cristina are 1,50 metri înălțime, constituție corpolentă, față ovală, ochi căprui, ten alb și păr negru. La data dispariției, aceasta purta o geacă maro, blugi albaștri și pantofi sport albi. 


Cei care pot furniza informații în legătură cu minora sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Albești, telefon 0241/736702 sau Dispeceratul IPJ Constanța, telefon 0241.611364 interior 20005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 8.0784 secunde