Nuțica se teme de Securitate! "Or să trimită pe cineva după mine, cu neurotoxină?"

4550
1
Nuțica se teme de Securitate!
Elena Udrea se teme pentru viața ei. Unuia dintre cele mai puternice și influente personaje din România, care a avut pe mână banii națiunii și a candidat la prezidenția țării, a ajuns să îi fie frică de Securitate. Cel puțin asta se înțelege din postarea sa recentă pe facebook, din Costa Rica, acolo unde s-a refugiat, după ce a primit, într-o primă instanță, ani grei de pușcărie.

"Referitor la articolul de presă apărut în Costa Rica, în care se vorbește despre mine și care a fost preluat în presa din România, fac următorul comentariu.

Materialul respectiv nu este unul întâmplător, așa cum nu întâmplător au mai apărut alte articole în presa online și o amplă știre TV în săptămânile din urmă. Daca cele de data trecută citau DIGI TV, cel recent citează Rise Project, din partea căruia au și fost aici reprezentanți. Mă întreb cine plătește această costisitoare deplasare a unui obscur site de știri livrate de Securitate?

Deci, nu sunt atât de relevantă pentru presa costaricană încât să se obosească să scrie despre mine.

Sunt însă extrem de importantă pentru Sistemul din România, care acum se zdruncină din temelii și care face eforturi disperate să reziste. Și asta în ciuda demascării tuturor abuzurilor și încălcărilor de lege pe care le-a săvârșit, demascare care culminează cu apariția protocoalelor dintre SRI și toate instituțiile care contează pentru ca Sistemul să poată pune mâna pe putere în România.

Mă întreb ce urmează? Or să trimită pe cineva cu neurotoxină, după modelul încercării de asasinat de la Londra din martie, împotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?

Această acțiune a Securității din România în Costa Rica nu face decât să îmi întărească argumentele hărțuirii și abuzurilor la care sunt supusă de trei ani de Coldea, Kovesi și toți cei care au slujit și slujesc acest Sistem de putere ilegală și abuzivă.

Abuzuri care m-au determinat să aleg să cer protecție internațională într-un stat care are un respect real, o legislație adecvată și coerentă și o solidă practică în ceea ce privește respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului", a scris Elena Udrea pe facebook.

XXX

Ca o părere personală, nu mai vine Nuțica înapoi. Și nici nu se va duce nimeni după ea… 

Comentează știrea

David
16 mai 2018
Da !

Un neuroglont ! Adica , un foc mistuitor in cefa , eficient si datator de liniste ... Sa curatam maimuta ! Mama ei de basista jegoasa !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde