Noi DETALII în cazul româncei ucise în Spania. Trecutul ar fi ajuns-o din urmă…

10621
Noi DETALII în cazul româncei ucise în Spania. Trecutul ar fi ajuns-o din urmă… - 39811062205750628429418164390419-1560405117.jpg

Articole de la același autor

Noi detalii în cazul româncei Isabel Elena Răducanu, ucisă cu bestialitate în locuința sa din Xativa, o localitate aflată în apropiere de Valencia (Spania).

Tânăra, în vârstă de 36 de ani și însărcinată în 6 luni, a fost găsită complet dezbrăcată, cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge.

Cel care a făcut macabra descoperire a fost partenerul său de viață, un spaniol în vârstă de 32 de ani, care a anunțat imediat autoritățile. Poliția a demarat ancheta, iar noi detalii ies la iveală. Cel mai probabil, crima ar avea legătură cu trecutul…

Potrivit anchetatorilor, citați de site-ul elconfidencial.com, partenerul a declarat că românca fusese prostituată, astfel încât e posibil ca autorul oribilei crime să fie unul dintre foștii săi clienți de sex. În conturarea acestei ipoteze vine o declarație a primarului orașului Xativa, Roger Cerda, care a spus că "ușa nu este forțată, se pare că accesul a fost facilitat de victimă".

La rândul său, Rosa Moreno Fernandez, unul dintre vecinii victimei, a declarat, pentru agenția EFE, că a auzit o discuție la domiciliul în care victima trăia aproximativ cu o oră înainte de găsirea cadavrului. Întrebat dacă știa că românca era prostituată, Fernandez a răspuns că nu știa și că nu a remarcat un du-te-vino în clădirea vecină.

Cu toate acestea, chiar dacă jaful pare exclus, poliția păstrează deschise toate ipotezele.

XXX

În memoria victimei, autoritățile locale au organizat, ieri, la ora 12.00, un moment de reculegere.

"Trebuie să continuăm să lucrăm pentru politicile împotriva violenței suferite de femei și să continuăm să luptăm împotriva acestui flagel", a declarat primarul orașului Xativa, Roger Cerda.

Xativa este un oraș în sudul provinciei Valencia. În anul 2009, avea un număr de 29.386 locuitori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5474 secunde