Ministrul Cuc face ravagii la CNAIR. Dă afară 35 de directori!

227
Ministrul  Cuc face ravagii la CNAIR. Dă afară 35 de directori! - cucpesantier43622200-1570959231.jpg

Articole recomandate

Când nu rupe contracte de autostrăzi, pe autostradă, Ministrul Transporturilor face curat prin birourile de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. El a precizat că a avut loc restructurarea la CNAIR, iar o parte din "monștrii sacri din infrastructură" și-au pierdut funcțiile. Decizie cu care, spune CUC, ministerul va face economii considerabile.


Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat, duminică, într-o conferință de presă, că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desființate, el estimând că vor fi realizate anual. economii considerabile.

El a precizat că vineri a avut loc restructurarea la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar o parte din "monștrii sacri din infrastructură" și-au pierdut funcțiile.

"35 de posturi de directori au fost șterse din organigrama Comnpaniei de autostrăzzi", a precizat ministrul.

Conform lui Cuc, economia anuală la fondul de salarii va fi considerabilă, bani care vor putea merge în zona investițiilor, a întreținerii drumurilor.


"Am eliminat probabil unul din lucrurile pe care următorul ministru avea să le blameze. Primește o Companie de autostrăzi la cheie, cu oameni tineri, cu oameni noi și cu o economie considerabiăă la fondul de salarii", a conchis Cuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8518 secunde