Mii de bunuri contrafăcute confiscate de polițiști

243

Articole de la același autor

Polițiștii de la transporturi maritime au ridicat sute de mii de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 470.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea.


În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Vrancea.


"În urma controlului containerului, polițiștii au descoperit 585.200 de manșoane de hârtie pentru cornete de înghețată, având inscipționate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 470.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4191 secunde