Mihai Mărgineanu și Haimanalele, pe scena Harlequin Mamaia

210
Mihai Mărgineanu și Haimanalele, pe scena Harlequin Mamaia - mihaimargineanu-1565682862.jpg

Articole de la același autor

Mihai Mărgineanu și band-ul său, Haimanalele, revin la Constanta cu un nou episod muzical pentru a-ți încărca bateriile într-un concert de excepție pe scena Harlequin Mamaia.


În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum "Paraschiva", "Melci, scoici, raci, craci" sau "M-am dus să tai un copac" și îi va înveseli pe cei prezenți cu povestiri amuzante, dar și cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: "Mă iubește femeile", "Gore Din Chitila", "Foaie Verde, Foaie Fragă", "Jana Era Croitoreasa" sau "Aviația dă senzația".


Muzica lui Mărgineanu este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mihai întotdeauna a avut grijă să capteze publicul și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în stilul său caracteristic.


Așadar, sunteți invitați joi, 15 august, de la ora 21.30, la restaurantul Harlequin Mamaia pentru o seară de bună dispoziție și muzică de calitate.


Rezervările de bilete se fac la numărul 0766 400 181. Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin, între orele 11.00 și 22.00. Mesele se ocupă în ordinea sosirii la eveniment. Mesele sunt de minimum patru persoane și maximum 12 persoane. Grupurile mai mici vor fi arondate la o masă mai mare.
Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.127 secunde