Laura Codruța Kovesi: "Este o victorie a românilor care au susținut lupta anticorupție"

210
Laura Codruța Kovesi:

Articole recomandate

Laura Codruța Kovesi a afirmat, la Realitatea TV, că victoria de astăzi reprezintă o recunoaștere a activității în sistemul de justiție românesc, precum și o victorie a românilor care au susținut lupta anticorupție. 


"Este o procedură în derulară, ea nu a fost finalizată. Pasul de astăzi a fost un pas important și m-a bucurat votul pe care l-am obținut însă pentru a face mai multe declarații trebuie să așteptăm finalizarea procedurii și o decizie oficială", a afirmat Laura Codruța Kovesi.

"Este un vot foarte important, care este dat ca o recunoaștere a activității întregului sistem de justiție din România, este practic o reușită a tuturor românilor care au susținut lupta anti-corupție. Cred că este un vot de încredere și de susținere a unei societăți care a susținut statul de drept și valorile europene. Este un momennt în care toți magistrații din România să aibă o motivare să continue lupta anticorupție, să apere independența justiției și să conștientizeze că profesionalismul și consecvența sunt foarte importante pentru a reuși", a completat acesta.

Laura Codruța Kovesi a mai spus că nu are de transmis nimic în mod special politicienilor sau Guvernului. Conform acesteia, este o procedură profesională din punctul ei de vedere pentru că nu este singura care și-a depus candidatura.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5761 secunde