Mai multe ştiri online:

Laura Codruța Kovesi se va întoarce la DIICOT Sibiu

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis astăzi unde își va continua activitatea de procuror fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi.


Laura Codruța Kovesi își va continua activitatea la DIICOT Sibiu. 


"Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 4303/2018 privind continuarea activității doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, ca urmare a revocării din funcția de conducere deținută" apare pe ordinea de zi a ședinței din 11 iulie a Secției pentru procurori a CSM, potrivit Agerpres.


Ședința este programată la ora 10,00, fiind așteptați să participe procurorul general Augustin Lazăr și ministrul Justiției, Tudorel Toader.


Înainte de a fi numită în 2006 în funcția de procuror general al României, Laura Codruța Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.


Kovesi a anunțat luni, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcția de procuror-șef al DNA, că nu va mai lucra în Direcția Națională Anticorupție, dar va rămâne procuror. "De astăzi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror", a spus Kovesi.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6976 secunde