Joc de noroc organizat ilegal, la Costinești. Ce spune Poliția

249
Joc de noroc organizat ilegal, la Costinești. Ce spune Poliția - mczoptq0mczoyxnopwvhmjrlztq0ogu4-1563349849.jpg
La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 20.30, o patrulă mixtă formată din polițiști  din cadrul Poliției stațiunii Costinești și jandarmi ai G.M.J. Tomis Constanța a depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Fieni, județul Dâmbovița, în timp ce organiza un joc de noroc în mod ilegal.


Polițiștii au ridicat în vederea confiscării trei pahare metalice și o minge din burete, găsite asupra bărbatului în cauză, întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri.


Pentru a nu deveni victime, polițiștii constănțeni recomandă turiștilor să nu se lase atrași în jocuri de noroc neautorizate, care se desfășoară în plină stradă, sub pretextul unui fals câștig de bani, cu precizarea că, în cazul acceptării de a participa la astfel de activități ilicite, cetățenii sunt pasibili de sancțiuni contravenționale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5474 secunde