Jandarmul anului 2018, decorat la București

173
Jandarmul anului 2018, decorat la București - jandarmul21-1563375432.jpg

Articole de la același autor

Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța se poate mândri cu realizările pe care le are. Mai mult decât atât, în cursul acestei săptămâni, un om de-al lor, plutonierul major Nicușor Iancu, jandarmul anului 2018, a primit emblema de onoare din partea Ziua Ministerului Afacerilor Interne.

La data de 29 iulie 2018, acesta se afla în misiune de supraveghere a frontierei de stat, alături de un coleg de la Garda de Coastă. În jurul orei 20.00, au fost alertați cu privire la faptul că, într-o zonă izolată de pe raza localității Dumbrăveni, județul Constanța, un copil de trei ani a fost înțepat de albine și a intrat în șoc anafilactic. Cum drumul de acces era impracticabil din cauza ploilor abundente, iar ambulanța nu putea ajunge până la fetiță, fără să stea pe gânduri, cei doi subofițeri au luat decizia de a o transporta pe brațe trei kilometri, până la mașină. Copila a ajuns astfel în timp util la spital, unde a primit îngrijirile de specialitate necesare.

"A fost cursa vieții mele, am alergat cu fetița trei kilometri pe jos până la ambulanță. Înainte de a fi jandarm, sunt părinte și în permanență m-am gândit la fata mea. Aș fi făcut orice pentru ca micuța înțepată de albine să nu-mi moară în brațe", a declarat Nicușor Iancu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.834 secunde