Jandarmii vor asigura liniștea la evenimentele din week-end

184
Jandarmii vor asigura liniștea la evenimentele din week-end - jandarmii-1566499954.jpg

Articole de la același autor

Peste doar o zi intrăm în week-end. Tocmai de aceea, jandarmii constănțeni vor fi atenți la siguranța participanților la evenimentele publice organizate în week-end. Ca urmare, ei, împreună cu polițiștii vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente. Ca și până acum, misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.


Evenimentele anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: Festivalul Vinului Dobrogean, Zilele Lacului Techirghiol, Serile de teatru de la Pontul Euxin, din parcul Tăbăcăriei,  meciul de fotbal C. S. Poseidon Limanu 2 Mai  - A. F. C. Unirea  Slobozia și competiția sportivă de kureș (lupte tradiționale tătărești), ce va avea loc în comuna 23 August. 
În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, participanților li se recomandă să evite implicarea în conflicte, să acorde o mai mare atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii care se pot rătăci în zonele aglomerate și să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5919 secunde