€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Jandarmii veghează asupra liniștii publice

Ştire online publicată Sâmbătă, 20 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În acest weekend, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, ISU și de la Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul de fotbal dintre echipele ASSCS Farul Constanța și CS Aerostar Bacău în cadrul campionatului Ligii a II-a. Evenimentul va avea loc pe stadionul „Gheorghe Hagi”, de la ora 11.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut începând cu ora 9.30.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, suporterilor li s-a recomandat să vină din timp, odată cu deschiderea porților de acces.

De asemenea, în perioada 20-21 aprilie, jandarmii constănțeni vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de fotbal C.S. Medgidia - Unirea Slobozia, a partidei de rugby CS Năvodari - RC Bârlad, precum și a șase meciuri de fotbal în sală în cadrul competiției Trofeul „Liga Old Boys”.

Precizăm că suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în incinta stadionului.

„Recomandăm participanților să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului, cât și după terminarea acestuia”, anunță jandarmii.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7221 secunde