Jandarmii constănțeni, mesaj important cu ocazia evenimentului sportiv, de azi

236
Jandarmii constănțeni, mesaj important cu ocazia evenimentului sportiv, de azi - img20170726184414-1554879102.jpg
Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța - A.S.U. Politehnica Timișoara


Astăzi, 10 aprilie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanța și A.S.U. Politehnica Timișoara în cadrul campionatului Ligii a II-a.


Evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul Gheorghe Hagi din municipiul Constanța cu începere de la ora 17.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenții firmei de securitate contractată de către organizator și va fi permis începând cu ora 15.30.


"Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.


Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în incinta stadionului.
Recomandăm participanților să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât și după terminarea acestuia, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent.", este apelul jandarmilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5056 secunde