Jandarmii constănțeni au răspuns afirmativ campaniei "Let’s Do It, România!"

Vineri, 14 Septembrie 2018
143
Azi, 15 septembrie, începând cu ora 09.00, jandarmii constănțeni vor participa la campania de ecologizare "Let’s Do It, România!", organizată în scopul strângerii deșeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.

Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociația "Viitorul în zori", se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de colectare a deșeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Alături de alți voluntari, 40 de jandarmi constănțeni se vor afla în Parcul Tăbăcărie, pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, vor pune în valoare puterea exemplului și vor aduna deșeurile aruncate în natură, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător sunt primordiale pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum "Ora Pământului’’, "Plantăm fapte bune în România" "Plantăm, protejăm, iubim natura".

"Noi, jandarmii constănțeni, lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat tuturor inițiativelor benefice pentru mediul ambiant. Viitorul planetei stă în mâinile noastre! Haideți să fim mai responsabili și să acordăm atenția cuvenită mediului înconjurător! Numai împreună putem reuși să facem natura să ne zâmbească în continuare!", este îndemnul jandarmilor din Constanța.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2869 secunde