Jandarm anchetat pentru agresiune asupra unui tânăr

332
Jandarm anchetat pentru agresiune asupra unui tânăr - dd-1586170078.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Brăila a declanșat o anchetă, după ce pe internet a apărut o filmare cu un jandarm care lovește cu piciorul un tânăr, după ce îi verifică declarația pe propria răspundere, potrivit informațiilor furnizate, pentru Agerpres, de purtătorul de cuvânt al IJJ Brăila, lt. Sorin Neftode.

"Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la modul în care a acționat un lucrător din cadrul IJJ Brăila, vă comunic faptul că, la nivelul inspectoratului, a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații, pe măsură ce le deținem. Menționăm că este un caz izolat și că nu tolerăm în niciun caz un astfel de comportament abuziv", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila, lt. Sorin Neftode.

Sorin Neftode a precizat că, pe baza filmului făcut public, a fost identificat jandarmul care făcea parte din patrula mixtă polițist-jandarm, dar și tânărul care a fost lovit, fiind vorba despre o persoană majoră, care a apelat, săptămâna trecută, în mod nejustificat numărul de urgență 112, sesizând o situație falsă de contact cu o persoană infectată cu COVID-19, sesizare la care s-a ajuns inclusiv cu o izoletă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1387 secunde