Iubita doctorului fals, declarații șocante: "El mi-a scos cancerul!"

637
Iubita doctorului fals, declarații șocante:

Articole recomandate

Iubita medicului fals Matteo Politi, care opera sub numele Mathew Mode, a declarat, la Antena Stars, că italianul i-a scos și ei o aluniță despre care ulterior medicii ar fi confirmat că era cancerigenă. Fata e consilier juridic și spune că va lupta alături de iubitul ei pentru ca Matteo Politi să poată opera din nou.

Tânăra susține că medicul fals i-ar fi salvat viața, scoțându-i o aluniță despre care medicii i-ar fi confirmat că era o formațiune cancerigenă.

"Când spun că este cel mai bun doctor vine din lucrurile pe care le-am văzut și la care am asistat și da, am fost și eu pacienta lui. În cazul meu nu a fost vorba despre o intervenție estetică. El mi-a scos cancerul din piele și mi-a salvat viața. Pentru asta îi sunt foarte recunoscătoare. El a văzut la mine o aluniță și imediat și-a dat seama că ceva nu e în regulă. M-a întrebat ce fac a doua zi și i-am zis că voi fi la birou de la ora 10.00. Mi-a zis că nu, că la ora aceea voi fi cu el și că îmi va scoate ce am eu acolo. Și l-am ascultat pentru că altfel nu aveam cum. Este un om foarte hotărât în momentul când vrea ceva. Știe și simte și nu se lasă până când nu obține. Deși am fost încăpățânată și am zis că nu, el a mers până la capăt și m-a convins. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum în viața mea. Am trimis rezultatele pentru a fi examinate și s-a demonstrat a fi melanom. M-a ajutat să elimnăm acea aluniță", a spus iubita lui Matteo Politi.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9309 secunde