Ipoteză tristă în cazul copilului dispărut! "Se văd urme de corp alunecat"

7150
Ipoteză tristă în cazul copilului dispărut!

Articole de la același autor

Căutările micuțului Alexandru, dispărut de acasă, continuă cu disperare. Se pare că rolele copilului au fost găsite la marginea satului și se conturează o ipoteză tristă: băiatul ar fi căzut în haznalele cu dejecții de la porci.

Reprezentanții Asociației Umanitare Solidarity Children, care au participat la căutări, spun că există indicii care conduc către locul respectiv.

"Un localnic din Pecineaga a găsit rolele băiatului dispărut la marginea localității pe drumul care duce spre ferma I.A.S. La mai puțin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele, se află așa zisele «haznale» care au o adâncime de peste 10 metri și sunt pline cu dejecții de la complexul de porci. Astăzi (n.r. duminică, 3 noiembrie) am fost și acolo, au venit pompierii și scafandrii, dar nu pot intra în aceste dejecții, pe marginea unei haznale se văd urme ca și când un corp ar fi alunecat în ea. Am înțeles că mâine (n.r. astăzi, 4 noiembrie) vor fi verificate și aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme. Din ce am auzit, copilul a fost văzut pe camerele de supraveghere de la marginea localității sâmbătă, în jur de ora 11, nu foarte departe de locul unde au fost găsite rolele, mai mulți oameni au declarat că au văzut rolele în acel loc sâmbătă, în jur de ora 14, și în direcție cu aceste haznale. Sperăm că micuțul va fi găsit viu și nevătămat", precizează reprezentanții Asociației Umanitare Solidarity Children.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3081 secunde