Iohannis a propus director SIE: Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților

169
Iohannis a propus director SIE: Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților - images2685556600-1528967781.jpg

Articole recomandate

Gabriel Vlase, deputat PSD și vicepreședinte al Camerei Deptaților, este nominalizarea președinteleui Klaus Iohannis pentru șefia Serviciului de Informații Externe, post liber de doi ani, anunță Administrația Prezidențială.

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

"Domnul Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale. Domnul Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Gabriel Vlase este deputat PSD, vicepreședinte al Camerei Deputaților.


Deputatul este membru în Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și în Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8299 secunde