Informații de ULTIMĂ ORĂ despre navigatorul constănțean arestat în Italia. Când se termină CALVARUL

1249
Informații de ULTIMĂ ORĂ despre navigatorul constănțean arestat în Italia. Când se termină CALVARUL - marinar-1576679179.jpg

Articole de la același autor

Vești bune în cazul navigatorului român Adrian Florin Tănase, comandant de navă, arestat în Italia.

"În urma demersurilor făcute de SLN/ITF și a impactului mediatic din țară, dar și din zona Catania, la termenul din 10 decembrie 2019, comandantul Tănase Adrian Florin a fost pentru prima dată ascultat și a putut descrie faptele de la început până la data arestării, procurorul de caz nu a avut nimic de obiectat, iar doi dintre membrii echipajului, de origine din Ucraina, și-au retras acuzațiile făcute care îl incriminau pe comandant.

Mai mult, autoritățile italiene au retras ordinul de arest la domiciliu emis cu aproape un an în urmă împotriva sa", informează Sindicatul Liber al Navigatorilor.

Totuși, navigatorului român i se aplică încă restricția de a părăsi Italia până la pronunțarea definitivă în dosar, acesta având obligația să se prezinte periodic la secția de poliție arondată domiciliului acestuia.

Următoarele termene sunt fixate pe 11 februarie și 20 martie 2020, când probabil se va termina definitiv calvarul navigatorului român.

XXX

Comandantul de cursă lungă Adrian Florin Tănase, în vârstă de 64 ani, domiciliat în Constanța, se află într-o situație disperată, fiind, conform memoriilor depuse, victima echipajului navei "M/Y Quest", implicat în traficul de droguri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3195 secunde