Individ reținut după ce a furat combustibil, de trei ori, de la aceeași benzinărie

555
Individ reținut după ce a furat combustibil, de trei ori, de la aceeași benzinărie - furtcombustibilsursadigi24-1579820158.jpg

Articole de la același autor

De trei ori a reușit un constănțean să păcălească angajații unei stații de alimentare din municipiul Constanța, într-o lună și jumătate. De fiecare dată, individul venea la benzinărie, alimenta - sau încărca combustibilul în bidoane! - și pleca fără să plătească. Faptele au fost semnalate polițiștilor, iar pe baza probelor strânse în dosar, oamenii legii au pornit în căutarea suspectului. 


Miercuri, în jurul orei 14.00, polițiștii de la Secția 1 au tras pe dreapta, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, un bărbat de 37 de ani, aflat la volanul unei mașini. Aveau suspiciuni că era vorba chiar despre individul pe care-l căutau. În urma verificărilor, oamenii legii au mai stabilit și faptul că bărbatul avea permisul auto suspendat, iar mașina avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. 


Prejudiciul cauzat stației de alimentare a fost estimat la aproximativ 2.000 de lei. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2676 secunde