Mai multe ştiri online:

Incendiu violent într-un bloc de 10 etaje. Focul a pornit de la LIFT

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Incendiu într-un bloc cu 10 etaje, în Capitală! Liftul din imobil a luat foc, iar fumul a intrat în apartamente. Blocul se află în apropiere de gara de Nord.

UPDATE. Pompierii au stins incendiul de la un bloc din Capitală; patru adulți și doi copii au fost duși la spital.

UPDATE, ORA 17: Pompierii au reușit să stingă incendiul izbucnit sâmbătă la un bloc cu 10 etaje din Capitală, patru adulți și doi copii fiind transportați la spital.

Potrivit ISUBIF, incendiul s-a produs la liftul blocat la etajul 2 al unui bloc situat pe b-dul Dinicu Golescu nr. 23, cu degajări foarte mari de fum către etajele superioare. Incendiul s-a propagat pe verticală și pe casa liftului.

Fumul foarte dens a pătruns în apartamente iar pompierii au reușit să evacueze 12 adulți și 2 copii.

Din primele informații, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la cablurile liftului. La momentul producerii incendiului, în lift nu se afla nicio persoană.

Sursa: realitatea.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7375 secunde